Pension Bakema & Corona

 

Update 26-11-2021

Wij hebben de nodige Corona maatregelen genomen zodat je veilig en ontspannen bij ons kunt verblijven. Op deze pagina lees je er alles over. De veiligheid van onze gasten en ons team staan bovenaan.

 

We verzoeken al onze gasten en medewerkers onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen: 

 

Belangrijk: Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en een andere keer naar Pension Bakema te komen.CORONA CHECK

Uitgangspunt zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM. Wij zullen bij incheck vragen naar een geldig vaccinatiebewijs of een negatieve coronatest. 

 

1,5 METER & REGELS

Wij vragen al onze gasten om zich te houden aan de regels van het RIVM:

 

- Houd 1,5 meter afstand van andere gasten.

- Desinfecteer uw handen bij de receptie.

- Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.

- Schud geen handen.

- Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.

- Was vaak uw handen.

- Blijf thuis bij milde klachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of koorts).

DESINFECTIE

Bij de receptie hangt een handsfree desinfectieapparaat om bij binnenkomst en tijdens het betreden van de ontbijtkamer de handen te desinfecteren. Tevens is op alle kamers handzeep aanwezig.

 

MONDKAPJE VANAF ZONDAG 28-11-21 VERPLICHT

Het dragen van een mond-kapje is vanaf 28-11-21 verplicht.

Let op: op de veerboot en in de bus/taxi is een mondkapje ook verplicht.

 

KAMERS & SANITAIR

Alle kamers hebben een eigen badkamer met handdoeken, diverse toiletartikelen en handzeep. De kamers worden dagelijks gereinigd met extra aandacht voor deurklinken, lichtknopjes, afstandsbediening e.d. 

 

Wenst u geen schoonmaak van de kamer? Dan kunt u dit aangeven middels de deurhanger. Alleen schone handdoeken? Geef het gerust aan.

 

SCHOON, SCHONER, SCHOONST

We maken natuurlijk altijd goed schoon. In verband met Corona zijn we extra nauwkeurig en ontsmetten we oppervlakten en deurklinken e.d. in gemeenschappelijke ruimtes meerdere keren per dag.

 ONTBIJT

Het ontbijt serveren wij in onze ontbijtkamer. Wel met een aantal maatregelen zodat wij al onze gasten een rustig ontbijt kunnen aanbieden. 

We spreken met u een ontbijttijd af zodat het niet al te druk wordt en we de anderhalve meter kunnen garanderen. We verzoeken u op het afgesproken tijdstip te  arriveren en de handen te desinfecteren bij de deur.

 

 

TERRAS & BUITEN

U kunt gebruik maken van ons terras aan de voorzijde.

Wij stellen het zeer op prijs als u een hapje en een drankje uit onze Food&Drinks koeling gebruikt hiervoor.

 

FOOD & DRINKS KOELING

Wij hebben een aantal hapjes en drankjes voor u klaar staan in onze Food & Drinks koeling op de begane grond. Gebruik hiervan dient u te noteren op het bord naast de koeling en af te rekenen bij uitcheck. DE VEERBOOT & CORONA

Aan boord van de veerdienst en op het terrein van Wagenborg is het verplicht om een mondkapje te dragen. 

 

Het is niet nodig om vooraf te reserveren mits u de auto wilt meenemen. Voor een kort verblijf is een auto niet noodzakelijk. Het fiets/bus/taxivervoer is goed geregeld op het eiland. 

 

Om wachttijden te voorkomen kunt u vooraf op de website van Wagenborg online tickets kopen voor zowel voetganger, fiets als auto. 

 

Raadpleeg voor vertrek altijd de website van Wagenborg i.v.m. updates.

 

BETALING

We verzoeken je bij ons met de pin of contactloos te betalen. Zo beperken we het contact tot een minimum.

 

Betalen per creditcard is niet mogelijk. Mocht je contant willen betalen dan is het handig om te weten dat wij geen biljetten van €200 en €500 aannemen.

 

VRAGEN?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

Wij verwelkomen je graag!

Ook in Corona tijd!