Pension Bakema & Corona

 

Update 27-01-21

 

Ook in tijden van Corona zijn we geopend. Graag informeren we je over welke maatregelen wij hebben genomen om verspreiding van COVID19 te voorkomen.

 

Op een veilige manier toch even uitwaaien op Ameland?

Bij Pension Bakema ben je meer dan welkom! Zin om te genieten van de rust en ruimte op een verantwoorde manier? Dan heten wij je graag welkom. We schudden geen handen meer maar we staan natuurlijk graag klaar om een praatje te maken! 

 

Wij hebben de nodige Corona maatregelen genomen zodat je veilig en ontspannen bij ons kunt verblijven. Op deze pagina lees je er alles over. De veiligheid van onze gasten en ons team staan bovenaan.

 

We verzoeken al onze gasten en medewerkers onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen: 

 

Zeer belangrijk

Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en een andere keer naar Pension Bakema te komen.1,5 METER & REGELS

Wij vragen al onze gasten om zich te houden aan de regels van het RIVM:

 

- Houd 1,5 meter afstand van andere gasten.

- Desinfecteer uw handen bij de receptie.

- Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.

- Schud geen handen.

- Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.

- Was vaak uw handen.

- Blijf thuis bij milde klachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of koorts).

DESINFECTIE

Bij de receptie hangt een handsfree desinfectieapparaat om bij binnenkomst en tijdens het afhalen van het ontbijt de handen te desinfecteren. Tevens is op alle kamers handzeep aanwezig.

 

 

MONDKAPJE NIET MEER VERPLICHT

Het dragen van een mond-kapje is bij ons niet meer verplicht.

 

Let op: op de veerboot en in het openbaar vervoer is een mondkapje wel verplicht.

 

KAMERS & SANITAIR

Alle kamers hebben een eigen badkamer met handdoeken, diverse toiletartikelen en handzeep. De kamers worden dagelijks gereinigd met extra aandacht voor deurklinken, lichtknopjes, afstandsbediening e.d. 

 

Wenst u geen schoonmaak van de kamer? Dan kunt u dit aangeven middels de deurhanger. Alleen schone handdoeken? Geef het gerust aan.

 

SCHOON, SCHONER, SCHOONST

We maken natuurlijk altijd goed schoon. In verband met Corona zijn we extra nauwkeurig en ontsmetten we oppervlakten en deurklinken e.d. in gemeenschappelijke ruimtes meerdere keren per dag.

 ONTBIJT

Het ontbijt serveren wij in onze ontbijtkamer. Wel met een aantal maatregelen zodat wij al onze gasten een rustig ontbijt kunnen aanbieden. 

We spreken met u een ontbijttijd af zodat het niet al te druk wordt en we de anderhalve meter kunnen garanderen. We verzoeken u op het afgesproken tijdstip te  arriveren en de handen te desinfecteren bij de deur.

 

 

TERRAS & BUITEN

U kunt gebruik maken van ons terras aan de voorzijde.

Wij stellen het zeer op prijs als u een hapje en een drankje uit onze Food&Drinks koeling gebruikt hiervoor.

 

FOOD & DRINKS KOELING

Wij hebben een aantal hapjes en drankjes voor u klaar staan in onze Food & Drinks koeling op de begane grond. Gebruik hiervan dient u te noteren op het bord naast de koeling en af te rekenen bij uitcheck. DE VEERBOOT & CORONA

De veerboot vaart gewoon via de dienst-regeling. Het is niet nodig om te reserveren vooraf. Alleen als u de auto meeneemt dient u te reserveren. Wel is het aan te raden vooraf een online ticket te kopen. Dit scheelt wachttijd bij het loket.

Aan boord van de veerboot is het verplicht om een mondkapje te dragen tijdens de overtocht. Blijft u tijdens de gehele overtocht in uw auto zitten? Dan is een mondkapje niet verplicht. 

 

Raadpleeg voor vertrek altijd de website van Wagenborg i.v.m. updates.

 

BETALING

We verzoeken je bij ons met de pin of contactloos te betalen. Zo beperken we het contact tot een minimum.

 

Betalen per creditcard is niet mogelijk. Mocht je contant willen betalen dan is het handig om te weten dat wij geen biljetten van €200 en €500 aannemen.

 

VRAGEN?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

Wij verwelkomen je graag!

Ook in Corona tijd!