Pension Bakema & Corona

Ook in tijden van Corona zijn we geopend. Graag informeren we je over welke maatregelen wij hebben genomen om verspreiding van COVID19 te voorkomen.

 

Op een veilige manier toch even uitwaaien op Ameland?

Bij Pension Bakema ben je meer dan welkom! Zin om te genieten van de rust en ruimte op een verantwoorde manier? Dan heten wij je graag welkom.

We schudden geen handen meer maar we staan natuurlijk graag klaar om een praatje te maken! 

 

Zeer belangrijk

Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

 

Corona maatregelen bij Pension Bakema

Wij hebben de nodige Corona maatregelen genomen zodat je veilig en ontspannen bij ons kunt verblijven. De veiligheid van onze gasten en ons team staan bovenaan.

 1,5 meter afstand & desinfectie

Wij vragen al onze gasten om zich te houden aan de regels van het RIVM:

 

- Houd 1,5 meter afstand van andere gasten.

- Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.

- Schud geen handen.

- Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te
  snuiten en gooi deze daarna weg.

- Was vaak uw handen.

- Blijf thuis bij milde klachten (neusverkoudheid,
  loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of koorts).

 

Bij de receptie hangt een handsfree desinfectieapparaat om bij binnenkomst de handen te desinfecteren. Op alle hotelkamers is handzeep aanwezig.

Hotelkamers & sanitair

Alle hotelkamers hebben een eigen badkamer met handdoeken, diverse toiletartikelen en handzeep. Hotelkamers worden dagelijks gereinigd met extra aandacht voor deurklinken, lichtknopjes, afstandsbediening e.d.

Studio met eigen keuken 

Onze 2 studio's beschikken over een eigen keuken waar zelf gekookt kan worden. Ideaal als u op uw eigen kamer wilt blijven eten.

Schoon, schoner, schoonst

We maken natuurlijk altijd goed schoon. In verband met Corona zijn we extra nauwkeurig en ontsmetten we oppervlakten en deurklinken e.d. in gemeenschappelijke ruimtes meerdere keren per dag. Tafels, stoelen, tafelaccessoires e.d. in de ontbijtkamer worden na gebruik gereinigd.


Ontbijt

We serveren het ontbijt tijdelijk aan tafel in onze ontbijtkamer. We vragen onze gasten vooraf het gewenste tijdstip van ontbijten. Op deze manier kunnen we genoeg ruimte geven aan onze gasten en een vers ontbijt serveren. Koffie, thee, cappuccino e.d. kunt u verkrijgen bij ons koffiebuffet.

Eten & drinken

Bij de receptie is een koeling aanwezig met diverse Food&Drinks. Gebruik hiervan kun je noteren en bij uitcheck afrekenen. Deze Food&Drinks kunnen worden genuttigd  op de hotelkamer of op ons terras. De ontbijtkamer is i.v.m. de Corona regels niet toegankelijk buiten de ontbijttijden om. 

Terras & buiten

Wij hebben een (lounge) terras waar je heerlijk in de zon kunt genieten. Wij vragen je ook hier om 1,5 meter afstand te houden van andere gasten. Voor een hapje en een drankje kun je onze koeling met Food&Drinks gebruiken.


De veerboot naar Ameland & Corona

I.v.m. de anderhalve meter afstand is er op de veerboot minder capaciteit. Hierdoor is het voor iedereen verplicht om vanaf 
16 juni 2020 online tickets te reserveren. 
Dit geldt voor zowel de heen- als de terugreis en voor zowel auto's, fietsen als voetgangers. Dit kan door online tickets te kopen op de website van Wagenborg Passagiersdiensten; www.wpd.nl

 

Tevens is het verplicht om een mondkapje te dragen tijdens de overtocht. Wij raden aan om zelf een mondkapje mee te nemen. Bij de veerboot zijn ook mondkapjes te koop maar op=op.

Blijft u tijdens de gehele overtocht in de auto zitten? Dan is een mondkapje niet verplicht.   

 

Raadpleeg voor vertrek altijd de website van Wagenborg i.v.m. updates.

 

Eten afhalen

Gelukkig zijn de restaurants op Ameland weer geopend! Mocht je toch eten willen afhalen? Dat kan bij diverse restaurants. Wij vragen je dit op de kamer te nuttigen en niet in onze gemeenschappelijke ruimtes/terras.

 

Betaling

We verzoeken je bij ons met de pin of contactloos te betalen. Zo beperken we het contact tot een minimum.

 

 

Vragen?

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd bellen via 0621534416 of mailen.

 

 

WIJ ZIEN ERNAAR UIT om je TE MOGEN VERWELKOMEN OP ONS MOOIE AMELAND!

 

 

Gastvrije groet,

 

Boudewijn & Catharina Bakema