Pension Bakema & Corona

Ook in tijden van Corona zijn we geopend. Graag informeren we je over welke maatregelen wij hebben genomen om verspreiding van COVID19 te voorkomen.

 

Op een veilige manier toch even uitwaaien op Ameland?

Bij Pension Bakema ben je meer dan welkom! Zin om te genieten van de rust en ruimte op een verantwoorde manier? Dan heten wij je graag welkom.

We schudden geen handen meer maar we staan natuurlijk graag klaar om een praatje te maken! 

 

Zeer belangrijk

Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het pension te komen.

 

Corona maatregelen bij Pension Bakema

Wij hebben de nodige Corona maatregelen genomen zodat je veilig en ontspannen bij ons kunt verblijven. Op deze pagina lees je er alles over. De veiligheid van onze gasten en ons team staan bovenaan.

 

We verzoeken al onze gasten en medewerkers van Pension Bakema onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen: 1,5 meter afstand & desinfectie

Wij vragen al onze gasten om zich te houden aan de regels van het RIVM:

 

- Houd 1,5 meter afstand van andere gasten

- Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog

- Schud geen handen

- Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te
  snuiten en gooi deze daarna weg

- Was vaak uw handen

- Blijf thuis bij milde klachten (neusverkoudheid,
  loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of koorts)

 

Bij de receptie hangt een handsfree desinfectieapparaat om bij binnenkomst de handen te desinfecteren. Op alle hotelkamers is handzeep aanwezig.

Mondkapjes

 

Vanaf heden zullen wij mondkapjes dragen voor uw veiligheid en die van onszelf. Er wordt aangeraden in openbare ruimtes mondkapjes te dragen. Wij verplichten dit echter niet.  

 

Hotelkamers & sanitair

Alle hotelkamers hebben een eigen badkamer met handdoeken, diverse toiletartikelen en handzeep. Hotelkamers worden dagelijks gereinigd met extra aandacht voor deurklinken, lichtknopjes, afstandsbediening e.d.

 

Schoon, schoner, schoonst

We maken natuurlijk altijd goed schoon. In verband met Corona zijn we extra nauwkeurig en ontsmetten we oppervlakten en deurklinken e.d. in gemeenschappelijke ruimtes meerdere keren per dag. Tafels, stoelen, tafelaccessoires e.d. in de eetzaal worden na ieder gebruik gereinigd.

 

Studio met eigen keuken 

 

Onze 2 studio's beschikken over een eigen keuken waar zelf gekookt kan worden. Ideaal als u op uw eigen kamer wilt blijven eten.


Ontbijt

We serveren het ontbijt weer in buffetvorm. We hebben ons buffet zo ingericht dat er geen gezamenlijke attributen worden gebruikt zoals tangen e.d. Wel zo hygiënisch en verantwoord. We vragen onze gasten vooraf het gewenste tijdstip van ontbijten. Op deze manier kunnen we genoeg ruimte geven aan onze gasten en een vers ontbijt serveren.

Diner

Wij serveren om 18:00 uur een drie gangenmenu in onze eetzaal. Reserveren* is verplicht en i.v.m. de anderhalve meter afstand hebben wij beperkt plaats. Vanaf 20.00 uur mogen er geen alcoholische dranken meer worden geschonken. Wij proberen hierna het diner af te ronden. U mag uw drankje uiteraard mee nemen naar uw kamer.

 

*Reserveren graag min. 1 dag van te voren

Food&Drinks koeling

 

Bij de receptie is een koeling aanwezig met diverse Food&Drinks. Gebruik hiervan kun je noteren en bij uitcheck afrekenen. Deze Food&Drinks kunnen worden genuttigd  op de hotelkamer of op ons terras. De eetzaal is i.v.m. de Corona regels niet toegankelijk buiten de ontbijt- en dinertijden om. 

 

Terras & buiten

Op ons terras mag i.v.m. de maatregelen niet gebruikt worden om eten en drinken te nuttigen.


De veerboot naar Ameland & Corona
Vanaf 1 juli 2020 is het niet meer nodig om vooraf een bootticket te reserveren. Iedereen die zonder auto naar Ameland wil kan weer op de bonnefooi reizen. Er hoeft niet meer gereserveerd te worden voor passagiers, fietsen en motoren. Tevens is de capaciteitsbeperking in het openbaar vervoer komen te vervallen. Alle plaatsen aan boord zijn weer beschikbaar zodat er weer mensen naar Ameland kunnen reizen.

Horeca op veerboot weer geopend
De horeca aan boord van de veerboten is weer open. Bestellen en betalen kan heel eenvoudig vanaf je zitplaats in de salon. Reizigers scannen met een smartphone de code op tafel, maken een keuze uit de verschillende producten en rekenen dit online af. De bestelling wordt vervolgens aan tafel bezorgd.

Mondkapje op veerboot verplicht

Aan boord van de veerboot is het verplicht om een mondkapje te dragen tijdens de overtocht. Wij raden aan om zelf een mondkapje mee te nemen. Blijft u tijdens de gehele overtocht in uw auto zitten? Dan is een mondkapje niet verplicht.  

 

Raadpleeg voor vertrek altijd de website van Wagenborg i.v.m. updates.

 

Eten afhalen

Mocht je eten willen afhalen? Dat kan bij diverse restaurants. Wij vragen je dit op de kamer te nuttigen en niet in onze gemeenschappelijke ruimtes/terras.

 

Betaling

 

We verzoeken je bij ons met de pin of contactloos te betalen. Zo beperken we het contact tot een minimum.

 

 

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

WIJ ZIEN ERNAAR UIT om je TE MOGEN VERWELKOMEN OP ONS MOOIE AMELAND!

 

 

Gastvrije groet,

 

Boudewijn & Catharina Bakema