Pension Bakema & Corona

 

Update 16-02-2022

De meeste Corona maatregelen zijn opgeheven maar uiteraard blijven wij aandacht besteden aan de schoonmaak en hygiëne zodat je veilig en ontspannen bij ons kunt verblijven.

 

 

CORONA KLACHTEN?

Bij klachten verzoeken we je je te laten testen ter verspreiding van het Coronavirus.

  

DESINFECTIE

Bij de receptie hangt een handsfree desinfectieapparaat om bij binnenkomst en tijdens het betreden van de ontbijtkamer de handen te kunnen desinfecteren. Tevens is op alle kamers handzeep aanwezig.

 

ONTBIJT

Het ontbijt serveren we in onze gezellige ontbijtkamer. Geniet van ons lekkere ontbijtbuffet met verse sappen, croissants, broodjes, yoghurt, vers fruit, saladebar, verse bonenkoffie en nog veel meer. En wij zijn natuurlijk aanwezig voor een gezellig praatje! Wel overleggen we een tijdstip met onze gasten om zo het aantal mensen een beetje te kunnen spreiden.

 

KAMERS & SANITAIR

Alle kamers hebben een eigen badkamer met handdoeken, diverse toiletartikelen en handzeep. De kamers worden dagelijks gereinigd met extra aandacht voor deurklinken, lichtknopjes, afstandsbediening e.d. 

Wenst u geen schoonmaak van de kamer? Dan kunt u dit aangeven middels de deurhanger. 

 

SCHOONMAAK 

We maken natuurlijk altijd goed schoon. In verband met Corona zijn we extra nauwkeurig en ontsmetten we oppervlakten en deurklinken e.d. in gemeenschappelijke ruimtes meerdere keren per dag.

 

FOOD & DRINKS KOELING

Wij hebben een aantal hapjes en drankjes voor je klaar staan in onze Food & Drinks koeling op de begane grond. Gebruik hiervan dien je te noteren op het bord naast de koeling en af te rekenen bij uitcheck. 

 

TERRAS

Op ons terras kun je heerlijk genieten van de rust en ruimte van de Duinweg. Het nuttigen van een hapje en drankje kan door gebruik van onze Food & Drinks koeling op de begane grond. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken te nuttigen op ons terras.

 

BETALING

We verzoeken je bij ons met de pin of contactloos te betalen. 

Betalen per creditcard is niet mogelijk. Mocht je contant willen betalen dan is het handig om te weten dat wij geen biljetten van €200 en €500 aannemen.

 

VRAGEN?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.


Wij verwelkomen je graag!