Fietshuur

De leukste en makkelijkste manier om het eiland te verkennen is op de fiets!

Een fiets met versnellingen, een elektrische fiets, een tandem of een mountainbike, voor ieder wat wils.

 

Fietsen kunt u bij ons reserveren in de vorm van een Arrangement en wordt verzorgd door Fietsverhuur Nobel, gelegen bij ons in de straat.

 

De fietsen staan standaard klaar bij de vestiging op de Strandweg in Nes (50 meter vanaf Pension Bakema).

Wenst u dat de fietsen bij de veerboot voor u klaar staan? Dat kan maar dient u min. een dag van te voren bij ons aan te geven.

Fietsen bij Pension Bakema

Indien u een arrangement met fietsen bij ons boekt staan de fietsen klaar bij Fietsverhuur Nobel aan de Strandweg in Nes (50 meter vanaf Pension Bakema).

 

U kunt lopend, per bus of taxi naar ons toekomen en na incheck de fietsen afhalen bij de fietsverhuur.

 


Fietsen bij de veerboot + bagagevervoer

Wilt u dat de fietsen klaar staan bij de veerboot zodat u per fiets naar ons toe kan komen? Dan dient u dit min. een dag van te voren aan ons door te geven zodat wij de Fietsverhuur op de hoogte kunnen stellen.

 

De fietsen staan dan klaar op de kop van de veerdam, waar de Robbentocht boten liggen (dit is bij het uitgangshek van de veerboot, linksom een klein stukje teruglopen).

 

U kunt Fietsverhuur Nobel herkennen aan hun grijze busjes met het gele Nobel logo. De gereserveerde fietsen staan op naam van de hoofdboeker bij Pension Bakema.

 

Fietsverhuur Nobel zorgt dan voor gratis bagagevervoer naar Pension Bakema. U spreekt bij het afhalen van de fietsen met Fietsverhuur Nobel af hoe laat uw bagage op de vertrekdag weer wordt opgehaald.

 

Bagagevervoer is alleen mogelijk wanneer u zowel op de heenreis als op de terugreis bagagevervoer heeft geboekt.


Fietsverhuur Nobel wisselt regelmatig hun fietsenpark. Getoonde afbeeldingen kunnen dus afwijken.