Nieuws

BOEKEN VIA ONZE EIGEN WEBSITE

We krijgen veel vragen van gasten over de beste manier om een kamer te boeken bij Pension Bakema. 

Nou dat is heel simpel, via deze website!
Dan boek je rechtstreeks bij ons en als er dan iets is....zijn wij er om je te helpen.

En je hebt bij ons de laagste prijs en geen verborgen kosten.

 

Via de knop "BOEK EEN KAMER" kun je de gewenste periode selecteren en gelijk zien welke types kamer er beschikbaar zijn en wat de kosten zijn.  Er komen geen reserveringskosten, handling fee of dat soort fratsen bij. 

 

Ben je niet heel erg gebonden aan een bepaalde datum? Neem dan gerust contact met ons op. Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.


TWISTEA

 

Na lang zoeken, veel proeven en gezellige theesessies  hebben we eindelijk onze nieuwe thee gevonden. Acht heerlijke, unieke smaken voor bij ons ontbijt. Wie wil er nou niet wakker worden met een gin tonic thee? 


NIEUW: ONLINE BETALEN

 

Vanaf nu kun je bij ons je reservering vooraf online betalen. We hebben het lang uitgesteld omdat we het graag persoonlijk houden maar toch is online betalen anno 2023 niet meer weg te denken.

 

Uiteraard checken we je nog wel graag persoonlijk uit om te horen hoe je verblijf op Ameland was!IT'S ALL ABOUT THE DETAILS

Ook in 2023 hebben we weer nieuwe details toegevoegd aan de kamers en de ontbijtkamer. De Comfortkamers én de Standaardkamers zijn allemaal opnieuw gestyled met nieuwe kleuren, behang en accessoires. De Suites hadden eerder al een nieuwe stijl gekregen.


PENSION BAKEMA CADEAUBONNEN

Ook tijdens de feestdagen krijgen we veel aanvragen voor cadeaubonnen, waarvoor dank! Een leuk cadeau om te geven én om te ontvangen en uit te kijken naar een weekendje Ameland.

 

Wil je ook iemand verrassen met een Pension Bakema cadeaubon? We maken de cadeaubonnen op maat dus er is van alles mogelijk.

 

Bel of stuur ons een berichtje via 06-21534416 met je wensen en we sturen de cadeaubon z.s.m. per e-mail naar je toe.

 

Voor meer informatie klik hier.


PENSION BAKEMA VANUIT DE LUCHT

Het leuke van een pension vinden wij het contact met onze gasten! Zo was er een pensiongast die met zijn drone prachtige beelden van Ameland heeft gemaakt en ons deze mooie foto stuurde. 

Klik op de foto voor een vergroting. Zo zie je onze mooie ligging aan de rand van Nes vanuit het bos gezien met op de achtergrond de veerboot met arriverende gasten.NIEUWE SUITES

Vanaf nu te boeken, de Pension Bakema Suite! Een prachtige kamer met eigen keuken en badkamer met bubbelbad.

 

Kom in de winter optimaal genieten van Ameland! De rust en ruimte van het eiland gecombineerd met een verblijf in één van onze mooie suites incl. een heerlijk ontbijt.


DE LEUSTE ADRESJES VAN DE WADDENEILANDEN

Van Texel tot Ameland, de fijnste overnachtingsplekken van de Waddeneilanden worden besproken door Your little Black Book, hét platform voor iedereen die graag op de hoogte is van de beste adressen in Nederland en ver daarbuiten. En Pension Bakema staat ertussen!

 

Klik op de foto voor het verslag.