Met dank aan Simon Mensink voor de mooie foto.

Rust en ruimte aan de bosrand van Nes

Pension Bakema is gelegen aan de bosrand van Nes. Heerlijk rustig en toch op maar 2 minuten loopafstand van het gezellige centrum van Nes. Vanuit ons pension loop je zo de hei op en via het Kweekbos naar duinen en strand.
Rust en ruimte in combinatie met fijne kamers, een mooie inrichting, heerlijk uitgebreid ontbijt en echte Amelander gastvrijheid. Dat is waar wij jullie bij Pension Bakema graag mee verwelkomen.


 

Tuin

Geniet in onze tuin van de zon, de rust en de vele vogels. Op ons (lounge)terras kunt u heerlijk vertoeven onder het genot van een hapje en drankje. Deze kunt u nuttigen vanuit onze Food&Drink koeling op de begane grond.Bos & hei

Vanuit ons pension hebben wij een wandeling omschreven over het Hagedoornerveld. Een prachtig gebied waar weinig toeristen vanaf weten. Loop langs de grazende Hereford koeien, geiten en vele vogels en met een beetje geluk zelf reeën. En dat vanuit ons pension...Duinen & strand

De zonsondergang bekijken? Dat kan overal op het Noordzeestrand. Bij de strandopgang Nes zal je veel mensen vinden maar ga je een opgang naar links of rechts? Dan heb je het strand vaak helemaal voor jezelf. Als je vanuit ons pension via het bos naar het strand loopt kom je automatisch op een rustig stukje strand uit.