OP AMELAND IS IEDER  SEIZOEN  WEL  IETS  TE  BELEVEN


Op Ameland is altijd wel iets te beleven. Kom zomers genieten van zon, zee en strand. Of proef de sfeer op één van de gezellige festivals die Ameland rijk is. In het voorjaar maak je eindeloze strandwandelingen met als eindbestemming één van de vier strandpaviljoens. Maar ook tijdens een stevige herfststorm kun je heerlijk uitwaaien op het strand. Zelfs in de winter kun je na een stevige wandeling warme chocolademelk drinken bij de open haard in één van de vele restaurants. Je hoeft je op Ameland nooit te vervelen!

AMELAND IN TIJDEN VAN CORONA

In verband met het Coronavirus zijn alle evenementen op Ameland tot 1 september 2020 afgelast.

We hopen dat er vanaf september weer leuke evenementen zullen plaatvinden. We laten het je dan natuurlijk gelijk weten!

 

Ameland is weer volop in bedrijf

Op Ameland is volop gezelligheid, ook in tijden van Corona. Momenteel geen evenementen en markten e.d. maar toch is er volop gezelligheid in de dorpen, op de strandpaviljoens en op het strand. Of kom nu nog meer genieten van de rust en ruimte die Ameland biedt.

De restaurants en terrassen zijn allemaal geopend en verwelkomen u graag. Met de nodige maatregelen kunt u volop genieten van de mooie Amelander horeca bedrijven. Wel is het verplicht om te reserveren voor het diner. Voor op de terrassen hoeft niet gereserveerd te worden. 

 

Ameland heeft ontzettend veel leuke, Amelander winkeltjes. Ze kunnen niet wachten om jullie te ontvangen! Support your locals!

 

Natuurlijk Ameland

Ook de natuur is bijzonder mooi op dit moment. De vele vogels, konijnen, fazanten en reeën komt u momenteel overal tegen op het eiland. Huur een fiets of trek de wandelschoenen aan. Vraag ons gerust naar de mooiste plekjes van Ameland. U komt er waarschijnlijk weinig andere gasten tegen.

 

Wil u echt iets bijzonders? Sta vroeg op en loop de zonsopgang tegemoet. Prachtige luchten over het wad, de fluitende vogels en nog niemand te bekennen op dit vroege uur. Bij terugkomst zetten wij het ontbijt voor u klaar!

 

De zonsondergang op Ameland is ook bijzonder mooi. Op het Noordzeestrand kunt u lang genieten van de ondergaande zon. Neem een kleedje mee, warme trui en lekkere fles wijn van Pension Bakema en genieten maar!