OP AMELAND IS IEDER  SEIZOEN  WEL  IETS  TE  BELEVEN


Op Ameland is altijd wel iets te beleven. Kom zomers genieten van zon, zee en strand of proef sfeer op één van de gezellige festivals die Ameland rijk is. In het voorjaar maak je eindeloze strandwandelingen met als eindbestemming één van de vier strandpaviljoens. Maar ook tijdens een stevige herfststorm kun je heerlijk uitwaaien op het strand. Zelfs in de winter kun je na een stevige wandeling warme chocolademelk drinken bij de open haard in één van de vele restaurants. Je hoeft je op Ameland nooit te vervelen!

MAAR NU EVEN NIET....

In verband met het Corona Virus zijn alle evenementen op Ameland tot 1 september afgelast. Indien er meer bekend is over de evenementen in 2020 kunt u dit vinden op deze pagina.

 

WAT IS ER WEL TE DOEN?

De natuur is bijzonder mooi op dit moment. De vele vogels, konijnen, fazanten en reeën komt u momenteel overal tegen op het eiland.

Huur een fiets of trek de wandelschoenen aan! Vraag ons om de mooiste plekjes van Ameland. U komt hier waarschijnlijk weinig andere gasten tegen.

 

Wilt u echt iets bijzonders? Sta vroeg op en loop de zonsopgang tegemoet! Prachtige luchten over het wad, de fluitende vogels en nog niemand op dit vroege uur op pad. Bij terugkomst zetten wij het ontbijt voor u klaar!

 

De zonsondergang op Ameland is ook bijzonder mooi. Op het Noordzeestrand kunt u lang genieten van de ondergaande zon. Neem een kleedje, warme jas en lekker fles wijn van Pension Bakema mee en genieten maar!

 

De meeste winkels in het centrum van Nes zijn gewoon geopend. Leuke kledingboutiques, bijzondere snuusterijen of een lekker ijsje van de bakker. Het kan nog steeds allemaal op het gastvrije Ameland!